Ontwikkelingen

Sitework Webdesign B.V.

Ontwikkelingen

Het afgelopen jaar heeft Sitework zich achter de schermen beziggehouden met de vraag: “Hoe het bedrijf toekomstbestendig te houden?” Dit heeft geresulteerd in een aantal recente ontwikkelingen. Nieuw jaar, de hoogste tijd om dit met jullie te delen!

“In de afgelopen 20 jaar heb ik, Derek, met veel passie mijn bedrijf geleid en daarbij een mooi team om mij heen opgebouwd. Echter, ik voelde al een tijdje dat het verdelen van aandacht tussen de verschillende takken van mijn bedrijf begon te wringen.”

Overname Sitework Webdesign B.V.
Om die reden is vanaf 1 juli 2023 de Sitework-tak overgedragen aan Joris Krijger. Dit gaat om het gedeelte van ons bedrijf dat zich bezighoudt met de technische realisatie van websites. Joris is al jaren een vertrouwd gezicht binnen Sitework, een echte ondernemer die van uitdagingen houdt en altijd in ontwikkeling is. Het was dan ook een logische keuze om hem de activiteiten en verantwoordelijkheden van Sitework toe te vertrouwen.

En hoe zit het met Derek?
Derek blijft betrokken bij Sitework voor advies en commerciële activiteiten. Daarnaast is met de start van DVA Websupport  een nieuw bedrijf geboren. Hier kan Derek zich focussen op zijn passie en expertise voor advies en begeleiding en optimalisatie van websites en online omgevingen met sterke focus op duurzaamheid. Dit kunnen zowel bestaande als nieuwe websites zijn.

Derek is een professionele kennispartner op het gebied van online oplossingen. Hij heeft scherp oog voor kansen om de techniek van jouw online omgeving te verbeteren of jouw online presence en business een boost te geven.

Een formele verschuiving en waardevolle toevoeging met DVA Websupport in de vertrouwde omgeving die je van ons gewenst bent!

Dus, vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op!
info@sitework.nl / 0573 200 100