UW WEBSITE LATEN MAKEN, RESTYLEN OF BOUWEN

IN Raalte

Een professionele website is een belangrijk deel van uw bedrijf.

Bij Sitework weten wij dat al 20 jaar en ontwikkelen wij eenvoudige en complexe websites.

Dat doen we voor grote en kleine opdrachtgevers, met intensief contact en de nieuwste technieken. Het resultaat is daardoor altijd maatwerk en toekomstbestendig. Wilt u een bestaande website maken, restylen, bouwen of optimaliseren? Neem dan contact met ons op.


Wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven u helder advies in begrijpelijke taal. SiteWork bouwt websites voor bedrijven en instanties in Raalte en omstreken.
SiteWork bekijkt eerst aan welke criteria de website moet voldoen. Welke doelgroepen wil men aanspreken? Welke uitstraling moet de website krijgen? En wat betekent dit voor het webdesign van uw website?

Bij het bouwen is het de uitdaging om voor elke klant een website te maken waarbij de combinatie tussen techniek, huisstijl en webdesign een goede mix vormen. Elke website wordt door ons voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u de site eenvoudig zelf kunt beheren!
U kunt bij ons al een website laten maken vanaf € 350,- ex BTW.IN WELK CMS MOET IK MIJN WEBSITE LATEN BOUWEN?

Een goed CMS (Content Management Systeem) is erg belangrijk. Hiermee kunt u zelf uw website actueel houden en zorgen dat uw website goed vindbaar is.
SiteWork biedt u 2 mogelijkheden om uw website te laten maken:1) EEN WEBSITE MAKEN IN SITEWORK CMS

SiteWork CMS - website maken in Raalte

Een door SiteWork zelf ontwikkeld content management systeem(CMS). Door jarenlange ervaring en doorontwikkeling is deze tool uitgegroeid tot een uiterst stabiel en snel beheersysteem.
Het systeem is erg handig in gebruik en ideaal voor gebruikers met minimale ‘computer’ -ervaring maar ook zeer geschikt voor de gevorderde gebruiker.


Het systeem is erg snel en goed op maat te maken voor elke toepassing. Een website maken met SiteWork CMS zal in de meeste gevallen voordeliger uitpakken dan andere systemen.
Voor het gebruik hiervan worden géén (extra) maandelijkse kosten in rekening gebracht.2) EEN WEBSITE MAKEN IN WORDPRESS

Website maken WordPress in Raalte

WordPress is een goed Open Source CMS systeem dat veelal gebruik maakt van standaard thema’s en plugins. Dit heeft veel voordelen zoals een goede vindbaarheid in zoekmachines, doorontwikkeling en ondersteuning.
Maar ook zijn er enkele nadelen, hierbij kunt u denken aan snelheid, beveiliging en gebruiksgemak. Doordat elk thema en plugin zijn eigen functionaliteiten heeft zijn er veel functies die waarschijnlijk niet nodig heeft.
Met het oog op een brede doelgroep van WordPress ontbreekt het vaak aan specifieke modules voor uw branche.


Mede hierom bouwt sitework uitsluitend maatwerk in WordPress om de website te optimaliseren en perfect te laten aansluiten bij uw wensen.
Wij adviseren en helpen u graag bij het maken van deze keuze. Kortom, wilt u een website maken of zoekt u een webbouwer in Raalte , neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Kijk ook eens in onze portfolio voor inspiratie of aansprekende websites.