Een website laten maken

In de gemeente Lochem

Een website laten maken

Een goede website is belangrijk voor uw bedrijf

Bij Sitework weten wij dat al 20 jaar en ontwikkelen wij eenvoudige en complexe websites.

SiteWork Webdesign B.V. en SiteWork Hosting B.V. zijn beide gevestigd in Lochem. Dit maakt dat een groot deel van ons klantenbestand zich ook in Lochem bevind. Lochem is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Lochem ligt ten oosten van de rivier de IJssel en grenst in het noorden aan de provincie Overijssel.

Op deze pagina presenteren wij onze online aanwezigheid in Lochem.

Dit doen we voor zowel grote, middelgrote als kleine opdrachtgevers, met intensief contact en de nieuwste technieken. Het resultaat is daardoor altijd maatwerk en toekomstbestendig. Wilt u een website maken, restylen, bouwen of optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

websites laten maken lochem

Partners

Collaboraties in Lochem

Naast klanten heeft Sitework ook verschillende partners die zijn gevestigd in Lochem. Zo werken wij onder andere samen met Tetske Fikst't voor het schrijven van content, fotografie en ondersteuning bij de praktische realisatie van projecten. Denk hierbij aan het organiseren van een acitivteiten-dag, fotografie en dergelijke.

website laten maken lochem

Technisch

Inhoudelijk over de Lochemse websites

Bij het maken van een website is het de uitdaging om voor elke klant een website te maken waarbij de combinatie tussen techniek, huisstijl en webdesign een goede mix vormen. Zo zijn de wensen, doelen en klanten van de makelaars van Pikeur weer compleet anders dan van de bakkers van Wijnand. Dit is voor ons geen probleem, in tegenstelling: wij denken graag met u mee om zo samen een perfect passende online oplossing te maken.

webshop laten maken lochem

CMS

De beheersystemen van onze websites

Elke website wordt door ons voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS (menu) waarmee u de website/webshop eenvoudig zelf kunt beheren! Mocht u er echter niet uitkomen dan kunt u snel en persoonlijk contact met ons opnemen. Mochten uw online wensen niet mogelijk zijn met uw huidige website/webshop dan maken wij graag voor u de zo gewenste upgrade. Kijk ook eens in ons portfolio voor inspiratie of aansprekende websites. U kunt bij ons al een website laten maken vanaf € 350,- ex BTW.
Onze websites uitlochem