Tetske Fikst 't

Tetske Fikst t lochem

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, mijn naam is Tetske, mijn volledige naam is Tetske Helena Rouweler. Ik ben geboren op 12 oktober 1987 in Lochem. Dat maakt mij dus een geboren en getogen Lochemer die al 28 jaar oud is. Als dochter van twee ondernemende ouders is het ondernemerschap er met de spreekwoordelijke ‘paplepel in gegoten’.

Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik veel praktijkervaring opgebouwd bij verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Uiteraard hebben mijn studies Marketing en Communicatie en Technische Bedrijfskunde daar aan bijgedragen. Maar toch was de drang naar de onafhankelijkheid groot. Op 1 september 2013 heb ik de welbekende stoute schoenen aangetrokken en mij officieel laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Gestructureerd, initiatiefrijk, gedisciplineerd, gedreven en een sterke organisator zijn de kwaliteiten die mijn familie, vrienden, oud-collega’s, commissieleden en referenties mij hebben meegegeven. Vanuit eigen huis aan de Westenberg in Lochem zal ik ondernemers in Lochem en omgeving support leveren op het gebied van marketing, sociale media, events en organisatie.

Tetske: Fikst ‘t!