Team

Wij stellen ons graag aan u voor

Team Sitework

Met ons team werken wij samen om voor u de mooiste online toepassingen te bouwen

Een professionele website is belangrijk voor uw bedrijf. Bij SiteWork weten wij dat als geen ander. Ontstaan uit een passie voor internet en gegroeid door gedrevenheid bestaat SiteWork alweer 20 jaar. Met een schat aan ervaring werken wij voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Peter Leijenhorst
Peter Leijenhorst Webdeveloper

Als webdeveloper bij Sitework draag ik graag zorg voor technisch goed uitgewerkte websites en online oplossingen. Zowel de front-end als de back-end moet gebruiksvriendelijk zijn voor zowel klant als bezoeker. 

Joris Krijger
Joris Krijger Webdeveloper

Ondernemend, energiek en gedreven. Als webdeveloper houd ik mij bezig met de nieuwste technologiën zodat onze klanten zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

Derek van Altena
Derek van Altena webdeveloper / owner

Gedreven en met een passie voor internet vinden we voor elke klant een goede online oplossing

Joris Nijkamp
Joris Nijkamp Webdeveloper Mijn naam is Joris Nijkamp en ik ben webdeveloper bij Sitework met een focus op Webapps. Ik ben gespecialiseerd in o.a. React en bouw graag aan projecten die echt iets toevoegen aan de maatschappij.

Dhani van Ingen
Dhani van Ingen Webdeveloper Sinds januari 2022 versterk ik het sitework team als webdeveloper waarbij het accent ligt op backend ontwikkeling.

Christiaan Bruinsma
Christiaan Bruinsma Designer Een ontwerper met een passie voor techniek! Ik houd me bezig met grafisch ontwerp, webdesign en animatie.