Team

Wij stellen ons graag aan u voor

Team Sitework

Met ons team werken wij samen om voor u de mooiste online toepassingen te maken.

Een professionele website is belangrijk voor uw bedrijf. Bij SiteWork weten wij dat als geen ander. Ontstaan uit een passie voor internet en gegroeid door gedrevenheid bestaat SiteWork alweer 20 jaar. Met een schat aan ervaring werken wij voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Joris Krijger
Joris Krijger Webdeveloper

Ondernemend, energiek en gedreven. Als webdeveloper houd ik mij bezig met de nieuwste technologiën zodat onze klanten zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

Peter Leijenhorst
Peter Leijenhorst Webdeveloper

Als webdeveloper bij Sitework draag ik graag zorg voor technisch goed uitgewerkte websites en online oplossingen. Zowel de front-end als de back-end moet gebruiksvriendelijk zijn voor zowel klant als bezoeker. 

Derek van Altena
Derek van Altena webdeveloper / owner

Gedreven en met een passie voor internet vinden we voor elke klant een goede online oplossing

Turhan Taskiran
Turhan Taskiran Projectmanager/Coördinator
Stefan Leusink
Stefan Leusink Stagiaire Webdevelopment Met veel plezier en passie hoop ik zoveel mogelijk te leren over van alles en nog wat als stagaire bij Sitework.
Jarno Gombert
Jarno Gombert Stagiaire Webdevelopment

Als stagiar bij Sitework hoop ik veel te leren en houd ik mij graag bezig met front-end design.

Dhani van Ingen
Dhani van Ingen Webdeveloper en SEO specialist Sinds januari 2022 versterk ik het sitework team als webdeveloper en verzorg ik de Websuccespakketten (SEO).

Christiaan Bruinsma
Christiaan Bruinsma Designer Een ontwerper met een passie voor techniek! Ik houd me bezig met grafisch ontwerp, webdesign en animatie.