Specialismen

Kennis en ervaring in online oplossingen

Specialismen

Wij helpen onze klanten in diverse markten en industrieën door ideeën naar intuïtieve oplossingen te vertalen.

In het bouwen van websites, webshops en online oplossingen zijn wij van vele markten thuis en maken voor elke doelgroep een goede oplossing. Daarnaast hebben we door de loop der jaren veel ervaring opgedaan in specifieke branches.

Welk specialisme sluit aan bij uw branche of toepassing?
Ziet u geen referentie in uw branche? Vraag het ons. Mogelijk kunnen we u met een klant van ons in contact brengen welke zich in dezelfde branche begeeft of waar wij als bedrijf een soortgelijk project hebben uitgevoerd.


specialisme Websites voor makelaars
Websites makelaars

U wilt online opvallen met uw makelaarskantoor?

Wij bieden een passende oplossing voor grote en kleine makelaarskantoren.

U wilt zich kunnen onderscheiden en opvallen als makelaar. Daarom wilt u géén standaard (template) website zoals de meeste andere aanbieders. Wij leveren uitsluitend professioneel maatwerk en dus volledige vrijheid om u als makelaar te onderscheiden.
specialisme Hotels, horeca en bezorgdienst
Hotels, horeca en bezorgdienst

Websites en webshops voor hotels restaurants en horeca

Het design is altijd maatwerk en sluit naadloos aan bij uw huisstijl, wensen en doelgroep. Hiermee onderscheidt u zich van andere (standaard) websites en webshops.

Als aanvulling op de horecawebsites heeft Sitework diverse toepassingen gemaakt voor onder andere het reserveren en boeken. Zo heeft Sitework ook een eigen bestel en bezorgsysteem ontwikkeld. Daarnaast werken we graag samen met toeleveranciers van andere systemen. Daarbij kunt u denken aan.
specialisme Evenementen en sport
Website of webshop laten maken

Bij SiteWork hebben we ruime ervaring met event- en sportwebsites

Bij websites voor evenementen werken we voor diverse opdrachtgevers en houden we ons bezig met een breed scala aan projecten.

 Zo hebben we bijvoorbeeld voor Triathlon Holten de websites vernieuwd. Voor Tetske.nl zijn we al een aantal jaren vaste partner en realiseren veel websites voor onder andere seminars, bijeenkomsten en sport-events.
specialisme Zorgaanbieders en praktijken
Zorgaanbieders en praktijken

Wilt u een betrouwbare indruk maken op patiënten en andere geïnteresseerden?

SiteWork realiseert professionele, maar betaalbare websites voor zorgverleners, (huis)artsen, tandartsen, fysiotherapeuten of andere medische zorgverleners. De websites zijn eenvoudige tools voor beheer en online planning.

Gebruiksgemak en veiligheid staan daarbij voorop. Daarnaast zijn de websites informatief en nodigen deze uit om contact te leggen.  Goede leesbaarheid en positie in zoekmachines is daarbij een balangrijk aandachtspunt.
specialisme Recreatie en verhuur
Recreatie en verhuur

Een website voor jouw vakantiewoning of recreatiewoning

Wilt u uw vakantiehuis graag met enige regelmaat verhuren? Dan mag een goede website natuurlijk niet ontbreken. 
SiteWork biedt voordelige oplossingen voor het verhuren of verkopen van uw vakantieaccommodatie(s).

Desgewenste met boeking- of beschikbaarbaarheidsmodule. U ontvang altijd een professioneel en op maat gemaakt design.  Uiteraard hanteren wij zeer scherpe tarieven en zijn de websites gebouwd volgens de Google standaarden.

specialisme Maatwerk, koppelingen en portals
Maatwerk, koppelingen en portals

Meestal voldoet een standaard oplossing of template niet aan uw wensen

Wij ontwikkelen websites die technisch maatwerk vereisen. Grote websites, uitgebreide  webshops en speciale mobiele sites. Of juist alleen een specialistisch onderdeel van een bestaande site, zoals de ontwikkeling van een specifieke koppeling.