SEO beginners training

Lerenderwijs op weg naar uw online succes.

SEO beginners training

SEO training

Voor elk niveau

Wilt u graag meer weten over SEO en hoe u dit kunt toepassen op uw website? Dan is onze SEO beginners training perfect voor u! Tijdens deze training leert u alle basisbeginselen van SEO en hoe u deze kunt gebruiken om uw website hoger te laten ranken in zoekmachines. We richten ons op het optimaliseren van uw content, het gebruik van de juiste zoekwoorden en het creëren van de juiste structuur voor uw website. U leert hoe u uw website kunt optimaliseren voor zowel zoekmachines als gebruikers.
seo training gelderland

Meer dan alleen meta-tags

Handvatten om hoger te scoren in Google

Onze SEO beginners training is geschikt voor iedereen die nieuw is in de wereld van SEO. Of u nu een ZZP'er bent die zijn website beter vindbaar wil maken of een marketingmedewerker die meer wil weten over zoekmachineoptimalisatie, deze training is voor u. Onze ervaren trainer Dhani van Ingen zal u stap voor stap begeleiden en u alle nodige handvatten geven om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.
seo training gelderland

Inschrijven training

Groepskortingen mogelijk!

Schrijf u vandaag nog in voor onze SEO beginners training en ontdek hoe u uw website kunt optimaliseren voor meer verkeer en een hogere conversie. Door middel van praktijkvoorbeelden en hands-on oefeningen leert u alles wat u moet weten over SEO en hoe u dit kunt toepassen op uw eigen website. Kies voor Sitework en haal het beste uit uw online zichtbaarheid!

Inschrijfformulier