Otto Smit Makelaarshuys

Otto Smit Makelaarshuys

Ons 'familie' bedrijf bestaat uit drie gepassioneerde medewerkers: op kantoor organiseren Karin Smit en Kim Smit alle ins en outs van de binnendienst; daarnaast is Kim Smit ook ARMT gecertificeerd en begeleidt haar relaties zowel vanuit de binnendienst als bij bezichtigingen, aankoopadvies en verkoopgesprekken. Otto Smit is als NVM-makelaar actief bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; ook verzorgt hij alle (NWWI) taxaties.

Door onze meer dan 30 jaar ervaring is ons werkgebied veel omvangrijker dan bij andere kantoren. U vindt ons vaak niet alleen in onze kern-gebieden Vianen en Culemborg, maar tevens in de gehele Vijfheerenlanden, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en de gehele Betuwe/Bommelerwaard tot de Waal en tot Tiel.

Wij beloven u met raad en daad bij te zullen staan bij het nemen van de juiste beslissingen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw woning op rolletjes verloopt, zodat u niet alleen zakelijk tevreden bent, maar ook een heel prettig gevoel aan het gehele proces overhoudt. Want daar gaan we voor!

uitgelichtecases