Lomica

Lomica

Lomica Media Systems B.V. bestaat uit een enthousiast team wat voor u een compleet media systeem kan verzorgen. Onze speerpunten:

Narrowcasting; Wij kunnen op afstand uw Narrowcasting verzorgen, nieuwe vertoningen via internet of op locatie vervangen zodat u altijd up to date bent met de juiste boodschap die u wilt laten zien.

Audio; Van een audiosysteem in huis, een presentatiezaal voor sprekers of op uw business event een audio systeem waar mensen later ook nog over napraten, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Visueel; Verlichting voor uw podium tijdens een business event, een videowall aan uw pand om uw boodschap op te presenteren of een beamer in uw presentatieruimte, op visueel vlak is ons niets te gek.

Netwerk/Wireless; Om draadloos alles aan te kunnen sturen zal er een betrouwbaar draadloos en/of bedraad netwerk moeten liggen. Als Ubiquiti en Ruckus Wireless geautoriseerde partners kunt u er vanuit gaan dat wij de kennis in huis hebben die nodig is om deze statussen te mogen voeren, uw netwerk is bij ons in goede handen.

Wij deinzen nergens voor terug, geen project is ons te groot of te klein, met onze projectkennis weten wij de juiste mensen op de juiste plek en tijd in te zetten waardoor onze projecten altijd tot een goed einde worden gebracht.

Elke vraag op media gebied kunt u bij ons neerleggen, wij gaan voor u aan de slag!

uitgelichtecases