Goede Doelen Markt

Goede Doelen Markt

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem organiseert samen met charitatieve instellingen/organisaties een Goede Doelen Kerstmarkt in de maand december in de St.Gudulakerk op de markt in Lochem. De stichting stelt daartoe aan deze instellingen kramen beschikbaar waarop hun koopwaar kan worden uitgestald. De instellingen kunnen zich tijdens dat evenement presenteren aan de Lochemse samenleving door enerzijds op deze kerstmarkt hun producten te koop aan te bieden en anderzijds het publiek informeren over de activiteiten die hun organisatie ontwikkelt in het bieden van steun aan hen die onze aandacht en hulp verdienen. Voorbeelden van de aangeboden koopwaar zijn: kerstartikelen, vogeltaarten, 2e hands spullen, wenskaarten, zeepjes, cadeauartikelen, curiosa, kaarsen, bijzonder glaswerk, inmaakproducten, sieraden, wandkleden, schilderijen, kerstkransen en textielcreaties. De opbrengst van de verkoop komt rechtstreeks ten goede aan deze organisaties.

Voor de bezoekers is de toegang tot deze kerstmarkt gratis. Ter opluistering wordt het publiek een zeer gevarieerd programma aangeboden. Ook kan tegen een geringe vergoeding een hapje en een drankje worden genuttigd.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem is in 2009 opgericht en onder dossiernummer 08207416 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

uitgelichtecases