Arcuris Makelaars

Arcuris Makelaars

In 1991 is het kantoor opgericht door de heer Nick Geul en Frans Irik in Almere onder de naam Govaert Makelaars Almere. In 1993 is er een samenwerking ontstaan tussen Kamerbeek en Govaert waarna onder de naam Kamerbeek Makelaars verder werd doorgegroeid. In 1998 is door een overname de naam Kamerbeek Nieboer ontstaan. Door allerlei overnames in Nederland is in 2000 de Kamerbeek Groep ontstaan waarbij er inmiddels circa 800 medewerkers actief waren. In 2002 is door een fusie met Meeùs er één nationaal bedrijf ontstaan op het gebied van Assurantiën en Vastgoed.

Aegon is inmiddels grootaandeelhouder geworden. In 2007 heeft het zittende management de kantoren in Almere en Lelystad overgenomen en is de naam Arcuris geïntroduceerd. De focus ligt op het gebied van makelaardij voor zowel woningen als bedrijfshuisvesting. De directie wordt gevoerd Nick Geul en Bas Uppelschoten. Arcuris opereert dan onafhankelijk in de markt met 2 kantoren in Almere en Lelystad.

In het voorjaar van 2009 gaat het kantoor in Lelystad een samenwerking aan met een ander makelaarskantoor waardoor het marktaandeel stijgt en gaat verder onder de naam Arcuris Bloemendaal Makelaars. In 2010 wordt het kantoor in Lelystad (www.abwonen.nl) juridisch verzelfstandigd, maar er werken wij nog steeds samen als collega kantoren. 

uitgelichtecases