Rouweler Verhuur

Rouweler Verhuur

In 1991 hebben wij ons aller eerste vastgoed object gekocht, de Harmonie in Lochem. Na een intensieve verbouwing waarbij eigenlijk alleen de buitenmuren bleven staan, zijn er vijf appartementen en één commerciële ruimte gerealiseerd. Vanaf het aller eerste moment zijn dit onze top startersappartementen. Vele jaren later in 2010 werd ook de bungalow achter de Harmonie, toegevoegd aan het bezig van Rouweler Verhuur.

In 2001 hebben wij Rouweler Verhuur uitgebreid in Lochem met de aankoop van Nieuwstad 4A. Destijds was daar de ING Bank gesitueerd. Ook hier is een ingrijpende verbouwing geweest en zijn er drie luxe appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond gerealiseerd. In de loop der jaren is de commerciële ruimte nog al eens gewisseld van Textielhandel tot café tot wijnwinkel.

Wij zijn particuliere verhuurders en verhuren woningen en appartementen die verkeren in een zeer goede staat van onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat huurders zich thuis voelen in hun huurwoning. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij voor ons van groot belang.