Wat wij doen

Wij denken mee bij de ontwikkeling van uw online activiteit

Diensten

ONDERNEMEN IS COMMUNICEREN!

Want zonder klantcontact kunt u niet verkopen.


Uw online presentatie is van invloed op uw klanten en propositie. Wij weten dat als geen ander!
Wij denken graag mee bij de ontwikkeling van uw online activiteit. Desgewenst leveren wij totaalservice: wij verzorgen dan het ontwerp, de bouwde hosting en het onderhoud van uw website. Een groot deel van het internetverkeer is inmiddels mobiel, daarom gaan wij uit van responsive websites en 'Mobile First'.

U kunt bij online oplossingen denken aan: websites, webshops, maatwerkapplicaties, koppelingen, api`s, portals, betaalmodules, migraties.

Design
Een goed grafisch ontwerp vormt de basis voor elke website.
Door het creëren van heldere vormgeving vanuit een passende huisstijl zorgt u ervoor dat uw doelgroep uw merk, product of dienst herkent.
Development
Wij ontwikkelen eenvoudige, maar ook complexe websites en online toepassingen.
Voor kleine en grote opdrachtgevers. Wij onderhouden intensief contact met onze opdrachtgevers. Wij passen de nieuwste technieken toe én altijd maatwerk!
Hosting

Welk hostingpakket past bij mijn website?

We bieden verschillende hostingpakketten aan. Welk pakket het beste bij u past hangt af van de behoeften en wensen van uw website. Met een instap pakket kunt u een kleine website hosten.
Online Marketing
Voor meer klanten adviseren wij het SiteWork ‘Websucces pakket’
Samen met u kijken we naar de perfecte strategie voor uw bedrijf en zorgen wij  dat uw online aanwezigheid hier naadloos op aansluit.