CMS training

De fijne kneepjes van het content management systeem

CMS training

CMS training

Voor ieder niveau

Maakt u al gebruik van ons content management systeem, maar wilt u meer geavanceerde mogelijkheden leren kennen? Of heeft u net een nieuwe website gelanceerd en wilt u alles weten over de mogelijkheden van het CMS? Dan is onze geavanceerde training over het gebruik van het content management systeem de perfecte oplossing voor u!

Uw website naar een hoger niveau tillen

Voor een uitstekende online aanwezigheid

Tijdens deze training leert u alles over het gebruik van ons CMS en ontdekt u hoe u het maximale uit uw website kunt halen. Onze ervaren trainers laten u zien hoe u bijvoorbeeld zelf pagina's kunt aanmaken en templates kunt aanpassen. Daarnaast behandelen we ook meer technische onderwerpen zoals het werken met plugins en het optimaliseren van afbeeldingen.

Inschrijven training

Groepskortingen mogelijk!

Onze training is geschikt voor iedereen die al bekend is met het content management systeem, maar zich verder wil ontwikkelen en meer geavanceerde technieken wil leren. Wij zorgen ervoor dat u na afloop van de training zelfstandig aan de slag kunt met het beheren en optimaliseren van uw website.
Wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in voor onze geavanceerde training over het gebruik van het content management systeem. Onze trainer Dhani van Ingen staat voor u klaar om u te begeleiden en te inspireren. Kies voor Sitework en ontdek hoe u het maximale uit uw website kunt halen!
Wij helpen u graag verder

en denken met u mee om uw online ambities waar te maken.
Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op.

Contact formulier